Nagyot léptünk előre az ERP használat terén
Nagyot léptünk előre az ERP használat terén

LINK: https://infoter.hu/cikk/desi-2022

Az Európai Bizottság 2022-es DESI (Digital Economy and Society) indexének Digitális technológiák integráltságot mérő fejezetében az ERP rendszereket használó hazai vállalkozások aránya - mintegy 50 %-kal - növekedett. 

 

 

Búcsúzunk Portörő Zoltán-tól.
Búcsúzunk Portörő Zoltán-tól.

Nagy veszteség érte az ERP világot, ugyanis sajnálattal hallottuk a hírt, hogy Portörő Zoltán, a Portörő Szoftver tulajdonosa és Benefit vállalatirányítási rendszer szoftverfejlesztője 2022.08.21-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Zoltán egymagában olyan eredményeket ért el amelyre méltán lehetett büszke, de minden más ERP szolgáltató cég is örömmel tudna magáénak hasonló sikereket.

Nagyon fog hiányozni az ERP-s szakmából a tudása.

Mi, akik ...

Hogyan javítja fel a mesterséges intelligencia az ERP rendszereket?
Hogyan javítja fel a mesterséges intelligencia az ERP rendszereket?

Az AI lehetővé teszi az ERP-szállítók számára az ERP rendszerek fejlesztését és a gépi tanulást a természetes nyelv interfészei segítségével. Az ERP rendszerek mesterséges intelligenciája hasznosítható információkkal szolgál, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára a működési hatékonyság jelentős javítását.

Az AI lehetővé teszi az ERP-szállítók számára az ERP rendszerek fejlesztését és a gépi tanulást a természetes nyelv interfészei ...

Mit adhat az Ipar 4.0 a kis szériás, egyedi gyártóknak?
Mit adhat az Ipar 4.0 a kis szériás, egyedi gyártóknak?

Az érdeklődések alapján az Ipar4.hu folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, honlapját, és bovití a szemléletformáló programja szakmai anyagait, ezért is gyűjtötték össze válaszainkat a címben feltett kérdésre.

 

Milyen megoldásokat tartogat az ipar 4.0 az egyedi gépgyártó vállalkozásoknak?

  • Digitális eszközök segítségével a gyártó adatokat gyűjthet be (akár online, valós időben) terméke használatáról: mikor, hol, mennyit üzemelt az adott ...
Intelligens gyár
Intelligens gyár

Az intelligens gyár az intelligens gyártás alapvető fogalma, digitálisellátási lánc és az IPAR 4.0. Ez a kutatás azt mutatja be, hogy a gyártást operatívan vezetők hogyan állnak hozzá az intelligens gyárakat meghatározó Technológiai trendekhez, illetve útmutatást nyújt ezen a megoldások potenciáljának maximalizálásához.

Kulcsfontosságú Alapvetések

 

  • Az intelligens gyár az a koncepció, amelyben a korszerű technológiák különféle kombinációban ...
6 ok amiért érdemes FELHŐS Vállalatirányítási rendszert használni
6 ok amiért érdemes FELHŐS Vállalatirányítási rendszert használni

A felhőnek és a helyszínen telepített ERP-nek megvan a maga előnye. A legjobb választás az ön szervezetének felépítésétől és üzleti stratégiájától függ. Az alábbiakban olvashat hat okot azzal kpcolatban, hogy egyes szervezetek miért is választják a felhőalapú ERP rendszereket. 

1. Jobban használható az Üzleti intelligencia

A felhőtechnológia lehetővé teszi a szervezetek számára az adatok távoli elérését komplex technikai konfiguráció és ...

Van jobb megoldás?
Van jobb megoldás?

Az új Skoda alkalmazás hangot használ az autó állapotának ellenőrzésére

A Skoda szoftvercsapata által tervezett és fejlesztett Skoda Sound Analyzer okostelefonos alkalmazás rögzíti a motor hangjait - és más eszközök, például a légkondicionáló egységek hangjait -, és összehasonlítja azokat a tárolt hangmintákkal.

skodasoundanalyser.jpg

Ha a hangok rendellenesek, az alkalmazás algoritmust használ a probléma megoldására, amely „azonnali diagnózist” ad a technikusoknak és ...

Mégsincs vége, avagy folytatjuk! :)
Mégsincs vége, avagy folytatjuk! :)

Mégsincs vége avagy folytatjuk!

Idén szeptembertől folytatódik a blog, kicsit más köntösben és más szerzővel. Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával tervezünk, fejlesztünk és gyártunk kábeleket, ...

Ki az a prodHost aki a támogatónk?
Ki az a prodHost aki a támogatónk?

Mi is az a prodHost aki a támogatónk?

A prodHost egy olyan felhő alapú, forradalmian új termelésirányítási rendszer, felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza annak érekében, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb cégek is képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni, valamint skálázhatóan támogatni őket a termelési folyamataikban.

Mi az alapítók több mint 25 ...

ÉPÍTŐIPAR 4.0
ÉPÍTŐIPAR 4.0

A termelésmenedzsment témaköre nem csak a hagyományosan vett gyártás és feldolgozóipar megfelelő működésének biztosításáról szól, hanem alkalmazása több más iparágra is kiterjed. Cikksorozatunkban valamennyi iparág és a szolgáltatási szektor példáin keresztül bemutatjuk az aktualitásokat és a legjobb gyakorlatokat, hogy ezek segítségével szélesítsük olvasóink látókörét, és bízunk benne, hogy új ötleteket adunk saját vállalkozásuk működésének ...

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása